"ONZE FOCUS IS DUIDELIJK EN LIGT OP KALFSVLEES VAN DE ALLERBESTE KWALITEIT"

FAMILIEBEDRIJF

GESCHIEDENISHet echtpaar Planquette-Martelé richtte in 1996 hun kalfsversnijderij Planquette op. Andy Planquette had eerder al de nodige cruciale ervaring opgedaan door zijn jarenlange voorgeschiedenis in de kalverssector. De appel valt nooit ver van de boom: de ouders van Andy waren reeds actief in het mesten en verhandelen van kalveren. Het is net die familiale aanpak, gesteund op een immens respect voor klant en kwaliteit, die het bedrijf van bij de start volop de wind in de zeilen gaf.

De initiële vestiging in Koekelare barstte na verloop van tijd uit de voegen en dreigde een rem te zetten op de verdere groei. Er werd uitgekeken naar een nieuwe en beter geschikte locatie die onder andere aan volgende vereisten moest voldoen: strategisch gelegen, vlot bereikbaar en dicht bij de kwekers. De huidige site in Ardooie beantwoordde aan alle criteria en vormt sinds 2014 de nieuwe thuisbasis. Sinds de verhuis kon ook de enige ontbrekende schakel ingevuld worden: het zelf slachten van kalveren.

Sinds 2015, BRC gecertificeerd, graad AA

BRC certified

GESLOTEN KETEN

KWALITEITSLABEL


Planquette heeft slechts één doel voor ogen: het beste kalfsvlees produceren en leveren aan de klant, dit onder de vorm, versnijding en verpakking van zijn keuze. Gewoonweg goed, snel en betrouwbaar. Voor minder gaan we niet!

CONSTRUCTIE

BOUWWERKEN 2014